Mobil verzió Natural Panzió Győr a Facebookon Natural Panzió Győr a Google+-on
Akciós szállás ajánlatok Győr Panziónk Szépkártya elfogadóhely Győrben

Aerobik Győrben, a Natural PanzióbanAerobik Győrben, a Natural PanzióbanAerobik Győrben, a Natural PanzióbanAerobik Győrben, a Natural PanzióbanAerobik Győrben, a Natural PanzióbanAerobik Győrben, a Natural Panzióban

Aerobik

Az elnevezés az aerob (oxigéndús környezetben végzett izommunkából) ered. A mozgás során fokozatosan nő a test oxigén felvétele és felhasználása. Tökéletesen alkalmas kondicionális (erő, állóképesség) és koordinációs képességek fejlesztésére. A mozgást ritmusos zene kíséri ami segít a fáradtság elviselésében. Olyan embereknek ajánljuk, akik testsúlyukat szeretnék csökkenteni az izmok formálása mellett, vagy szeretik a táncos mozgást. Az aerobik elnevezés napjainkban már összefoglaló név, hiszen több vállfaja ismert.

Nálunk heti három alkalommal, három különböző stílust próbálhat ki:

Az aerobik, mint zenére végzett mozgásos tevékenység, alapjait tekintve megegyező, de céljaiban eltérő két különböző ágra osztható fel.

Fitneszaerobik

A fitneszaerobikra jellemző, hogy a résztvevők csoportos formában, az óravezető által folyamatosan, zenére bemutatott lépés-szökdelés kombinációkat, és különböző erősítő-tónusfokozó, valamint nyújtó hatású gyakorlatokat végeznek.

Célja, a különböző óratípusoktól függően a fizikai kondíció, elsősorban az aerob állóképesség fenntartása és fejlesztése, a főbb izomcsoportok erejének növelése, nyújtása valamint az optimális testösszetétel elérése.

Sportaerobik

A sportaerobik a fitneszaerobik órákból ered, azok módosított mozgásanyagára épül, nehéz elemekkel kiegészítve.

A versenygyakorlat lényege: a versenyző (edző) által kiválasztott zenére készített művészi előadású, kreatív koreográfia 1 perc 45 másodperces időtartamban, mely rendkívül dinamikus, magas intenzitású aerobik specifikus mozgásanyagból és ún. nehéz elemekből áll.

 

Forrás: http://www.aerobiksport.hu/