Mobil verzió Natural Panzió Győr a Facebookon Natural Panzió Győr a Google+-on
Akciós szállás ajánlatok Győr Panziónk Szépkártya elfogadóhely Győrben

Győr és környékeGyőr és környékeGyőr és környékeGyőr és környékeGyőr és környékeGyőr és környéke

Győr és környéke

A környék

Panziónk előnye a nyugodt, vidékies hangulatú környezet. A néhány kilométerre található horgásztó biztosítja e csendes sport kedvelőinek az egész éves kikapcsolódást. A túrákat kedvelők gyalog, kerékpárral vagy lóháton vághatnak neki a Bakony-alja, Csesznek, Pannonhalma csodálatos és pihentető vidékének.

Akik inkább a városi forgatagot, múzeumokat, fesztiválokat kedvelik, azoknak sem kell messze menniük, hiszen Győr Európa-szerte híres történelmi belvárosa csupán 5 km-re található, ahol kellemes időtöltés lehet egy kiadós séta a hangulatos utcákon.

Többek között megcsodálhatják a "Folyók városának" hídjait, Közép-Európa legszebb barokk terét a Széchenyi teret, vagy akár pihenhetnek a termálfürdőben.

Győrrel kapcsolatos információs oldalak

A város

Volt egyszer egy város,
Dunával határos.
Jó emberek lakták,
Csodáit ránk hagyták.
Megőriztek Neked,
Sok szép épületet.
Mind mesét mesélnek,
Figyeld mit regélnek!"

Győri Látogatóközpont

2012. január 31-én megnyitotta kapuit a Győri Látogatóközpont a Baross Gábor u. 21-23. szám alatt. Bővült szolgáltatás-kínálattal, interaktív kiállítótérrel, széles választékot és egyedi termékeket felvonultató ajándékbolttal találkozhatnak az ide érkezők.

A korábban egy pavilonban működő Tourinform iroda Győr idegenforgalmához méltó, 21-ik századi, látványos és izgalmas helyszínre költözött. A Baross úti látogatóközpont már messziről odavonzza a turistákat, hogy azok a lehető legtöbb információt kaphassák meg a városunk által kínált lehetőségekről.

A Látogatóközpont alsó szintjén ajándékbolt működik, ahol egyedi, Győrre jellemző ajándéktárgyakat vásárolhatnak a vendégek. Itt található az ETO-sarok, ahol minden zöld-fehér. Az informálódást egy érintőképernyős rendszer is segíti.

Az emeleten új kiadványokkal, hasznos információkkal várja a látogatókat a Tourinform iroda. Az interaktív kiállítótér látványos módon mutatja be Győr és a Győr környéki települések, a kistérségünk kínálatát. Érdekes lehet például felpattanni egy kerékpárra, és miközben egy jót tekerünk, előttünk egy látványos film pereg a térség nevezetességeiről. Ha kipróbáljuk, olyan érzésünk támad, mintha kerékpárral járnánk be a környéket. Az épület teljesen akadálymentesített, amelynek emeletén egy konferenciatermet is találunk.

A Füles Bástya a városközpont szívében található. (A színház mögött) A vasútállomástól és a vidéki buszpályaudvartól mindössze tíz percnyi gyaloglással megközelíthető.A színház mögött a várfal mentén jobbra az első közben találjuk az Amazonas különleges élővilágához vezető utat!Kiállításunknak az úgynevett Új- bástya ad otthont, mely Győr török kori végvárának maradványa a XVI. századból.

Ma a kazamatában Dél-Amerika élővilágába pillanthat be az ide látogató vendég, miközben a bástya eredeti állapotát is megtekintheti.

Szeretettel várjuk visszatérő, átutazó és a hosszabb ideig maradó kedves vendégeinket!

Scheily család