Létesítményünk az egészségcentrum elnevezést viseli,

Mi a kínálat ideiglenes,

Illetve tartós is ubytovánív vonzó hangulatú, közel a Plumlov gát kilátással a kastély Plumlov A keret a vendégház könnyen hozzáférhető a vendégek számára kizárólagos parkoló, kert, medence, terasz, valamint kerti ülő helyen, grill.

Mi a kínálat ideiglenes,

A nyugdíj-előtakarékossági Piňos szívében fekszik a nyugodt város Plumlov, a kastély közelében Plumlov, valamint a névadó gát. A közeli területen kb 100 méter áll rendelkezésre a közös szolgáltatások buszmegálló, atm, blog, posta, étkezési létesítmények, élelmiszerbolt, majd az általános árut, valamint egyéb. A teljes ágy kapacitás a nyugdíj nélkül pótágy 18 személyek – három különálló szoba, a 2 – 4 személyek, közös zuhanyzós szoba, továbbá közös konyha, egy szoba, 2 személyek talán még egy hozzáadott ágy személyes zuhany területen, illetve egy közös konyha, valamint egy másik otthonba 6 személyek a saját konyha, fürdő, zuhanyzó, valamint fürdőszoba is lehetőség pótágy.

Első a vendég ház áll vendégeink rendelkezésére parkoló. A pihenés, a relaxáció valamint egy kellemes ülő terület vendégeink számára elérhető a néma udvaron szabadtéri védett, nezastřešeným egy ülő hely van, grill, erkély, medence, amely mögött a vendégházban lásd képgaléria alább. Az udvarban a látogatók is egy fedett kerékpár tároló. Terület Plumlovska, ahol a panzió található, ismert a különböző szabadidős tevékenységek, mint például az úszás, túrázás, normális társadalmi események a kastélyban Plumlov, valamint a látnivalók, nyári színház, valamint a különféle egyéb.

A közelben hasonlóképpen lehetséges,

Hogy a kastély Bouzov, valamint a zárak Náměšť na Hané, valamint čechy, amely esetben Kosířem. A család folyamatosan azt remélte, hogy mi mintájára Saturnino normális hurlers fánk. Ezért egy napon felajánlotta a lakóhely, a munkából, a bal világon. Anélkül, hogy egy csepp tapasztalat, legalább tudományos megértéséhez, mégis csodálatos lelkesedés rohantunk be az eljárás, egy guest house szélén a cseh-erdő.

A közelben hasonlóképpen lehetséges,

Az életünk gyökeresen megváltozott, mi is változott, a mi. Valójában találtak a paradicsomban a földön, mi pedig kedvezően mindenkit, hogy ő látja, hogy szembe, vagy keresztül a narráció. Lucy, Pedro, Luke, valamint a nem-megszüntette a kisállat macska nőstény macska. Azok, akik csalódottak az élet tudjuk, hogy a 3 csoport. Az első küld a rengeteg racionális nézeteltérések, miért módosítás nem lehetséges. Az egyének a 2. csoport örömére a fantáziálni, hogy mi lenne hasonlítanak ha … a Harmadik csapat megy olyan jól, mint az életét megváltoztatja. A háztartási volt évekig, hogy egy csoport második. Leállás fektettünk a web keresi az ideális ingatlan egy új kezdet.

A korlátlan séták a vörös bor készültünk, milyen finomságok biztosítunk a stílusos egy pohár bort, bár/kávézó/candy shop/store egy egészséges, kiegyensúlyozott étrend Prágában, milyen bájos ez minden bizonnyal az, hogy fuss egy apró resort dél-Olaszországban, vagy mennyire praktikus lesz, hogy a lakások kiadó a Kanári-szigetekre, vagy a Dolomitok. Mi mindannyian ugyanazt, hogy nem áll szándékában volt a műtét, a nyugdíj, a cseh köztársaságban. Végül eljött a nap D. Mi tele között a személyes dolgokat, az automatikus, valamint az alkalmi nyögés a macska indította el kirándulni.

Lipno a start December kiirtott terület, szállodatulajdonosok zárva vannak, a kert szerelmeseinek vagy a lakások, miután az úton jár, szinte nem autók, valamint az utcán, nem jön valaki. A vendégház nem nem egyedül, de azon a napon hasonlított a végén a világ. Fogadok meg semmit, csak az utazó virágzó terület alkalmas a hatékony eljárás a bentlakásos otthon. Nejvyděšenější volt, természetesen, a kisállat macska. A standard funkciók otthon, ezért védeni, egy sör, egy törzs is tudjuk, hogy végül elkezd nézelődni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *