Mobil verzió Natural Panzió Győr a Facebookon Natural Panzió Győr a Google+-on
Akciós szállás ajánlatok Győr Panziónk Szépkártya elfogadóhely Győrben

Programok panziónkban, Győrben és környékénProgramok panziónkban, Győrben és környékénProgramok panziónkban, Győrben és környékénProgramok panziónkban, Győrben és környékénProgramok panziónkban, Győrben és környékénProgramok panziónkban, Győrben és környékén

Programok

Modern világunkban a televízió elé taszított társadalom korát éljük. Megszűnni látszanak a személyes kapcsolatok, átértékelődnek a problémák, új fontossági sorrendeket tartunk, hamis mintákat követünk.

A jövőnk építésén fáradozunk, közben elfeledkezünk a tényleges jövőépítőkről; a gyerekeinkről. Rajtunk múlik, milyen felnőtteket, embereket nevelünk belőlük. Ebben hatalmas szerepe van az olvasott mesének.

A mese fejleszti a gyermek fantáziavilágát, a hőssel való azonosulás építi jellemét. Érdemes időt szánni arra, hogy magunk olvassunk nekik, így van kinek feltenni kérdéseiket, megérteni, feldolgozni a hallottakat, helyesen levonni a tanulságot.

Mi, Natural Panzió és Egészségcentrum dolgozói a mindennapokban a testi egészség megőrzéséért dolgozunk, de fontosnak tartjuk a lélek, a szellem épülését is. Kitaláltunk egy jó mókát a kisebbeknek; meseolvasó délutánokat tartunk.

2013. november 16-án és december 14-én 16:00 órakor hozd el gyermeked, hogy örömet adhassunk neki, a MESE ÖRÖMÉT!