Mobil verzió Natural Panzió Győr a Facebookon Natural Panzió Győr a Google+-on
Akciós szállás ajánlatok Győr Panziónk Szépkártya elfogadóhely Győrben

Fitness, wellness, squash, masszázs Győrben a Natural PanzióbanFitness, wellness, squash, masszázs Győrben a Natural PanzióbanFitness, wellness, squash, masszázs Győrben a Natural PanzióbanFitness, wellness, squash, masszázs Győrben a Natural PanzióbanFitness, wellness, squash, masszázs Győrben a Natural PanzióbanFitness, wellness, squash, masszázs Győrben a Natural Panzióban

Fitness, wellness, squash, masszázs Győrben

Ami a testnek jár...

Létesítményünk az egészségcentrum elnevezést viseli, ami magába foglalja a mozgás és pihenés jótékony hatását. Többféle lehetőséget kínálunk az egészség, jó közérzet érdekében, klimatizált szép környezetben, oktatók segítségével.

Korona tészta

Fitness

Több területet választottunk ki a fitness világából, amit ajánlani tudunk Önöknek:

 

Konditerem:

Négyféle professzionális kardiógép, és komplett súlyzós rendszer várja az alakjukat formálni vágyókat. Nemtől és kortól függetlenül igénybe vehető, és személyi edző segítségével egyéni edzésterv is készíttethető.

Kardiógépek:
  • futópad
  • sífutógép
  • taposógép
  • kerékpár
 

Mind a négy gép alkalmas arra, hogy az állóképességet, a szívet és a keringési rendszert edzük károsodás nélkül. Az egyéni adatok beütésével (életkor, testsúly) után a gép automatikusan kiírja a kívánt pulzusszámot, amin belül Ön biztonságosan és hatásosan edzheti magát.

A kerékpár és a sífutógép azzal a plusszal is rendelkezik, hogy az intenzív izommunka mellett kíméli az izületeket. Túlsúlyos emberek is használhatják, hiszen a mozgás során teljesen kiküszöbölhető a talaj és a test ütközése, ami a legjobban terheli az izületeket (legfőképpen a boka, térd ami aztán felvezetődik a gerincoszlop területére.)

A súlyzós rendszerrel a teljes test izomzata fejleszthetö izomcsoportokra lebontva. A terhelés és a szériaszám változtatásával elérhetünk zsírégetést (szálkásítást), vagy izomtömeg növelést.

Wellness

A fizikai fáradtság, test és lélek regenerálódásához járul hozzá finn szaunánk, és a hozzá tartozó pezsgőfürdőnk. Szaunázás segíti a test méregtelenítését, ezen kívül a meleg és hideg váltakozása jótékony hatással van a bőr üdeségének megőrzésére.

Pezsgőfürdőnk több helyen befúvós rendszerű, állítható intenzitású fúvókákkal és szabályozható hőfok beállítóval. Ideális a fáradt izmok ellazítására teljesen nyugodt környezetben.

Létesítményünk forgalmaz táplálék kiegészítőket, izomnövelő és zsírégető szereket. Olyan céget választottunk partnerül, akiknek termékei természetes alapanyagúak, nem tartalmaznak káros anyagokat, így mellékhatások nélkül élvezheti jótékony hatását.

Masszázs

Felfrissíti a szervezetet. Fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, fájdalmat csökkent...

Szolárium

Fallabda

Évek óta közkedvelt játék hazánkban is. Alkalmas a test teljes átmozgatására, növeli az állóképességet, fokozza a szív és keringési rendszer működését. Szabályai nagyon egyszerűek, az alapütések könnyen elsajátíthatók, így a játék hamar élvezetessé válhat mindenki számára.

Fallabda oldalunk megtekintéséhez kattintson ide.

Fallabdázó vendégeink frissességéről a pálya mellett található bárunk gondoskodik.

Aerobik

Az elnevezés az aerob (oxigéndús környezetben végzett izommunkából) ered. A mozgás során fokozatosan nő a test oxigén felvétele és felhasználása. Tökéletesen alkalmas kondicionális (erő, állóképesség) és koordinációs képességek fejlesztésére. A mozgást ritmusos zene kíséri ami segít a fáradtság elviselésében. Olyan embereknek ajánljuk, akik testsúlyukat szeretnék csökkenteni az izmok formálása mellett, vagy szeretik a táncos mozgást. Az aerobik elnevezés napjainkban már összefoglaló név, hiszen több vállfaja ismert.

Nálunk heti három alkalommal, három különböző stílust próbálhat ki:

  • fitness
  • erősítő
  • stepp aerobik
 

Áraink »