Időbeni étrend, vagy hogyan lehet fogyni?

By

Az étrend nem vicc. A nők többsége étrendben veszít súlyt egész életében. De ők is túl vékonyak, akik szeretnének néhány fontot beszerezni az egészséges táplálkozás után. Azt tanácsoljuk, hogy mit kell enni, hogy alakja megkapja a kívánt formát. Itt vannak a súlygyarapodás diéta és a hét menüje.

A testsúlynövelő étrend, amely növeli a testtömeget, különösen hasznos az ektomorfok számára, de azok számára is, akik például a betegség miatt túlsúlyban veszítettek. A túlzott fogyás általában a fehérjék, vitaminok és ásványi anyagok hiányából adódik. A hiányosságokat gabonatermékekben, zsíros tengeri halakban, zöldségekben és gyümölcsökben gazdag étrend követésével oldhatja meg. Három pohár tejital is elegendő ahhoz, hogy a test napi adag kalciumot kapjon. Fontos az is, hogy az ételek olyan gyógynövények szagaként jelenjenek meg, amelyek növelik az étvágyát. És desszertként? Édességek, tápláló diófélék, mandula és dió helyett. Az étrendben ajánlott termékek: lágy margarin (csészékben); olaj – lehetőleg repce olaj vagy olívaolaj nélkül; Tej és joghurt, hús és sovány húsok.

A súlygyarapodás problémái

Az ábra megjelenését két tényező befolyásolja: a kalóriaigény és az élelemmel ellátott kalóriamennyiség. A gyors anyagcsere-sebességgel és ektomorf fizikusokkal rendelkező embereknek általában nehézségeik vannak a súlygyarapodásban. Jacek Bilczyński dietetikus elmagyarázza, mi jellemzi ezt a számot, és milyen termékeket kell beépítenie az étrendbe a fogyáshoz.

Leave a Comment